4 of meer bandleden

You and Me

You and Me

webmaster

maart 19th, 2015

No comments

Coverband You and Me is een 6-persoonsband die met hun vocale en instrumentale kwaliteiten op tal van momenten een ongekende indruk achterlaat.D it is muziek pur sang, zonder gebruik van samplers, sequensers, tapes of andere hulpmiddelen.

Beat It

Beat It

webmaster

maart 18th, 2015

No comments

Beleef een spectaculaire show van BEAT IT en je waant je bij een internationaal popconcert!De sprankelende persoonlijkheden, gecombineerd met een wervelende lichtshow en luxueuze sound, BEAT IT is in staat ieder evenement succesvol te laten slagen.

La Stampa

La Stampa

webmaster

maart 10th, 2015

No comments

La Stampa verstaat de kunst van het feestvieren als geen ander. Het beste bewijs daarvoor is het onverminderde succes van de band. Vanaf het begin in 1991 heeft deze Volendamse feestband een sterke live reputatie. Ze bieden bezoekers keer op keer een Topavond.

Broadway

Broadway

webmaster

maart 4th, 2015

No comments

Broadway, de naam staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en theater en laat zich keer op keer verrassen.

Q5 New Style

Q5 New Style

webmaster

januari 17th, 2015

No comments

Q5 New Style brengt een unieke live dance experience met mega video wall! Tentfeesten | Business events | Festivals | Clubs | Exclusive party's