4 of meer bandleden

You and Me

You and Me

webmaster

maart 19th, 2015

No comments

Coverband You and Me is een 6-persoonsband die met hun vocale en instrumentale kwaliteiten op tal van momenten een ongekende indruk achterlaat. Dit is muziek pur sang, zonder gebruik van samplers, sequensers, tapes of andere hulpmiddelen. Het ongebreidelde enthousiasme van Esther en Paul zal U in het hart raken en beroeren of het nu op een bedrijfsfeest, festival, bruiloft of kermis is.

You and Me bewijst keer op keer dat het tot de beste bands van Nederland gerekend mag worden en voor velen is You and Me de beste. Met hun zeer uitgebreide en veelzijdige repertoire zijn zij in staat om elke avond tot een succes te maken.

You & Me bestaat uit:
Esther van Heeswijk – zangeres
Paul de Corte – zanger
Jack van den Bulk – keyboards en zang
Willy van Alphen – drums en zang
Roy Hufnagel – gitaar en zang
Hans Kuenen- bas en zang

You and Me

Videofragment You and Me:

Comments are closed.